KONTAKTA OSS

Kontakt- och besöksuppgifter

Här nedan hittar du adressen till kliniken och våra kontaktuppgifter.

Nya patienter

​Ameliekliniken tar dagligen emot förfrågningar ifrån personer som vill bli patienter hos oss. Vi måste dock i första hand sköta de redan inskrivna, och har därför beslutat att under en tid avvakta med nyinskrivningar.

 

Vi beklagar så klart situationen.

Besöksadress

 

Vällingby läkarhus
Hus B, plan 1
Indalsbacken 2
162 68 Vällingby

Kontaktuppgifter

 

0760-26 56 34
info@ameliekliniken.se

Läs de vanligaste frågorna vi får

TRÄFFA OSS

Vi som jobbar på Ameliekliniken

Vi som arbetar här har en lång klinisk erfarenhet, forskningsvana och tillhör landets ledande experter på para-virala syndrom - men framför allt brinner vi för att ta reda på vad som fattas varje enskild patient. Oavsett symptom strävar vi efter att angripa problem med ett biomedicinskt synsätt och - viktigast - en tro på att patientens upplevelse är sann och har en biologisk förklaring.

Jonas-Axelsson.jpg

Jonas Axelsson

Överläkare och docent

Jonas är medgrundare av Kliniken och vår Klinikchef. Han är en aktiv forskare och kliniker, med ett specialintresse för para-virala sjukdomar som ME/CFS, POTS, fibromyalgi och lång-CoVID. Han har under sin karriär varit medförfattare på över 100 vetenskapliga rapporter.

​​Läs mer

Mikaela-Andersson.jpg

Mikaela Andersson

Sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska

Mikaela tog sin examen i Åbo, Finland 1996. Hon har bott i Sverige sedan 24 år tillbaka. Mikaela har under större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat inom avancerad sjukvård i hemmet. Hon ansvarar för klinikens mottagning och är även delaktig inom forskningen.

Hakim-Mohamed.jpg

Hakim Mohamed

Biokemist
Neeru-Sharma.jpg

Neeru Sharma

Bioinformatiker