KONTAKTA OSS

Kontakt- och besöksuppgifter

Här nedan hittar du adressen till kliniken och våra kontaktuppgifter.

Nya patienter

​Ameliekliniken tar dagligen emot förfrågningar ifrån personer som vill bli patienter hos oss. Vi måste dock i första hand sköta de redan inskrivna, och har därför beslutat att under en tid avvakta med nyinskrivningar.

 

Vi beklagar så klart situationen.

Besöksadress

 

Vällingby läkarhus
Hus B, plan 1
Indalsbacken 2
162 68 Vällingby

Kontaktuppgifter

 

0760-26 56 34
info@ameliekliniken.se

Läs de vanligaste frågorna vi får

TRÄFFA OSS

Vi som jobbar på Ameliekliniken

Vi som arbetar här har en lång klinisk erfarenhet, forskningsvana och tillhör landets ledande experter på para-virala syndrom - men framför allt brinner vi för att ta reda på vad som fattas varje enskild patient. Oavsett symptom strävar vi efter att angripa problem med ett biomedicinskt synsätt och - viktigast - en tro på att patientens upplevelse är sann och har en biologisk förklaring.

Jonas Axelsson

Överläkare och docent

Jonas är medgrundare av Kliniken och vår Klinikchef. Han är en aktiv forskare och kliniker, med ett specialintresse för para-virala sjukdomar som ME/CFS, POTS, fibromyalgi och lång-CoVID. Han har under sin karriär varit medförfattare på över 100 vetenskapliga rapporter.

​​Läs mer

Mikaela Andersson

Sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska

Mikaela tog sin examen i Åbo, Finland 1996. Hon har bott i Sverige sedan 24 år tillbaka. Mikaela har under större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat inom avancerad sjukvård i hemmet. Hon ansvarar för klinikens mottagning och är även delaktig inom forskningen.

Hakim Mohamed

Biokemist

Neeru Sharma

Bioinformatiker