Priser

Ameliekliniken är en privatklinik. Det innebär att ersättning för läkarbesök och provtagning inte bekostas av skattemedel. Istället täcks de mesta av våra driftskostnader av privata donationer och du som patient betalar själv för varje kontakt och för provtagning. Läs mer om kostnaderna nedan.

 

Vår behandlingsmodell skiljer sig från den vanliga vården. Vi som arbetar här är experter på para-virala syndrom. Oavsett symptom strävar vi på Ameliekliniken efter att ge en individualiserad vård och att angripa dina problem med ett biomedicinskt synsätt. Vi kartlägger och analyserar symptom och vävnadsprover. Våra resultat ligger sedan till grund för en personlig behandlingsplan. Det innebär att våra konsultationer oftast är betydligt längre än ett besök på vårdcentral.

 

Vårt mål är att stötta och behandla varje enskild patient på bästa möjliga sätt.

​​

Läs dom vanligaste frågorna vi får

AMELIEKLINIKEN

Ameliekliniken är ett specialistcentrum för vård, utbildning och klinisk forskning kring para-virala tillstånd som ME/CFS och lång-CoVID. Du kan söka till oss oavsett om du har en diagnos eller vill bli utredd, både i egenskap av patient och som anhörig.

LÄNKAR
KONTAKT

Vällingby läkarhus
Hus B, plan 1
Indalsbacken 2
162 68 Vällingby

0760-26 56 34
info@ameliekliniken.se